U wil adverteren op onze website ?

Porscheforum.be is een druk bezochte website die bestemd is voor een grote doelgroep namelijk: de Porsche enthousiasteling.

Wat kost adverteren op Porscheforum Belgie ?

60€/maand

 

 Uw banner springt meteen in het oog ! Dankzij deze banner zien onze sitebezoekers niet alleen uw naam of logo, maar kunnen ze via de hyperlink ook meteen doorklikken naar uw website waarop al uw informatie te raadplegen is. Bannerruimte huurt u per maand op onze website, wanneer u echter meteen voor een jaar huurt krijgt u een aanzienlijke korting. U kan ons 1x per maand een nieuwe banner aanleveren. Indien u nog niet over een banner in het juiste formaat beschikt kunnen we deze voor u laten aanmaken aan kostprijs.

U ontvangt van ons een factuur vóór plaatsing van de banner. De betaling dient te worden gedaan vóór plaatsing van de banner. Binnen 24 uur nadat de betaling bij ons is ontvangen zal de banner geplaatst worden. De duurtijd van de gaat in op moment van plaatsing. Korte tijd voordat uw afsluittermijn verloopt, nemen wij contact met u op om te kijken of u de ads wilt verlengen, aanpassen of verwijderen. Uw ads worden dus niet automatisch verlengd.