997 turbo 120.000 km voor 61000 euro!

Home Forums Porsche Marktplaats Porsche Te Koop 997 turbo 120.000 km voor 61000 euro!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • voor wie eventjes wil kwijlen: ga naar Target cars (nederland) hun website!!

  Veel kwijlen is er niet bij vind ik.

  Target Cars is een bedrijf in Eindhoven gespecialiseerd in de import van Engelse auto’s.
  De meeste van de wagens worden verkocht met Engelse registratie. Veel exclusieven staan al jaren te koop en er is geen coc aanwezig, daar zorg je zelf voor, ook wordt geen garantie gegeven, vandaar de soms op eerste gezicht aantrekkelijke prijzen.

  Ik zou zeggen ga er eens kijken en je zal al minder kwijlen.

  Ter info:
  [i]Target Cars was in het verleden een PC+parts groothandel, toen was de naam nog Soecoma. 7 jaar terug zijn ze veel met speelgoed gaan doen en daarna fietsen, scooters, heftrucks, burostoelen en wat al verder niet geïmporteerd kon worden.

  Sinds de zoon van de oprichters het bedrijf runt zijn auto’s de hoofdmoot te zijn geworden.
  Allemaal import en geen garantie. Je gaat zelf naar TC of naar de RDW voor de keuring en BPM afhandeling (voor de Nederlanders)

  Je mag controleren ter plaatse. Het principe bij Target Cars is “What you see is what you get”, men probeert je dus niet actief op te lichten, maar je moet zelf wel goed opletten. Als je wagen dus achteraf slecht blijkt te zijn heb je dat aan jezelf te danken, de mensen van Target Cars geven geen info over staat, ongevalvrij, enz.
  Het is een handelswijze die lang niet voor iedereen geschikt is en ze hebben daar ook geen klantgerichte houding.[/i]

  Vriend van me heeft er een 996 cabrio gekocht, daar rijdt hij alweer een jaar in, heeft er zelf veel verstand van want je moet zelf keuren op het terrein. Mits je er genoeg verstand van hebt staan er soms leuke koopjes tussen.

  ik ken ondertussen toch ook al een paar mensen (ook handelaars, moet ik wel zeggen) die er al een paar auto’s gekocht hebben, en best tevreden waren.

  Ik vind persoonlijk dat de uitleg die ze er bij zetten toch wel soms duidelijk genoeg is voor de goede verstaander, zie bvb de uitleg bij de 964 cabrio, waar ze zelf bijzetten dat de kilometerstand volgens hen niet klopt, en dergelijke. Vaak staat er ook duidelijk bij welke problemen er aan zijn. En vaak staat er ook bij of er een COC-attest is, indien het bvb een oorspronkelijke Duitse auto is. Ik denk dat mensen die zelf de nodige vakkennis hebben, of iemand meehebben die die kennis bezit, soms liever die no nonsence aanpak hebben, dan verkopers die je daar tijdens een gezellig koffietje de mooiste praatjes zitten wijs te maken, en je ondertussen er heel goed bewust aan het opleggen zijn…
  ‘What you see is what you get’ is aanvaardbaar, indien de prijs er ook naar is… en dat lijkt het in dit geval doorgaans wel te zijn. Maar inderdaad, door de keuringswerken die je zelf moet uitvoeren is het niet voor diegene die binnen de week met de auto wil rijden 😉

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.