Adaptor: Porsche (914) radio stekker –> ISO formaat

Home Forums Porscheforum Technisch Algemeen Adaptor: Porsche (914) radio stekker –> ISO formaat

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • S2

  Nu ik de bestaande radio uit mijn 914 heb gehaald (dus die lelijke doos (10CD wisselaar) in de koffer vooraan is eruit 😀 ), natuurlijk zonder de bestaande bekabeling te vernietigen en ik een originele Porsche CR-22 (uit een BoxsterS) heb gekocht wil ik die er ook binnenkort in hebben.

  Nu weet ik dat de originele stekker een “platte” witte stekker was. (Dus alle draden naast elkaar). Kan het voor het moment niet controleren want de wagen is binnen bij de specialist om de carburatoren af te stellen. Bestaat er een adaptor om van de witte stekker om te schakelen naar de gekende dubbele ISO stekker?

  Ik kan natuurlijk ook ISO stekkers monteren en die rechtstreeks op mijn kabelboom zetten (die heb ik trouwens nog wel liggen). Maar dan zou ik de standaard radio plug moet afknippen en daar heb ik geen zin in.

  kan me niet inbeelden dat een 914 met 1 platte stekker uit de fabriek kwam… en dat die stekker in een CR22 paste uit een boxster… dus je draadboom is al gefixed, en niet meer origineel…

  tenminste , das mijn idee erover, ik heb geen 914 gehad, wel een 73’er 911, en die had absoluut geen simpele stekker, geen enkele radio uit die tijd had 1 enkele stekker…voor zover ik kan zien, had zelfs mijn 944S uit 88 geen enkele stekker, aparte draden kwamen toe op de radio, kheb die originele radio hier zelfs nog liggen… speaker draden hangen er nog aan en al…

  S2

  Probleem is al opgelost 🙂

  Stekker eraf geknipt en kabelboom aangepast naar het gekende dubbel formaat.

  Topic mag dicht 😉

  Is gebeurd

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.