bumpers 2.7


Deprecated: Functie bp_core_get_user_domain is sinds versie 12.0.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan bp_members_get_user_url(). in /home/customer/www/porscheforum.be/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Ik heb zoals sommige al weten een 911 2.7 van 1976 maar nog eentje met chrome en een smalle kont zoals die van voor 74.
  Nu had ik eerst gedacht om deze om te bouwen naar de oude look. Maar moet dan ook voorvleugels en dergelijke vervangen.
  Het gaat me vooral om de bumpers die ik niet zo mooi vindt.
  Weet iemand waar ik (lieft in polyester) bumpers voor en achter kan vinden een beetje sportievere race look (rs 3.0 achtig) en heeft iemand daar misschien een foto van. Ruf heeft er ook zo maar zijn zeer prijzig.

  Informeer eens bij onze forumsponsor LE Cars/RSR motors, die kan alle polyester onderdelen aan scherpe prijzen leveren… ook de oude RSR bumpers… http://www.lecars.be of info@lecars.be of hier op het forum in zijn eigen forumhoekje.

  [quote=”mcklusky”:3091qlfv]Informeer eens bij onze forumsponsor LE Cars/RSR motors, die kan alle polyester onderdelen aan scherpe prijzen leveren… ook de oude RSR bumpers… http://www.lecars.be of info@lecars.be of hier op het forum in zijn eigen forumhoekje.[/quote]
  in het forum ‘911’ post jij je ‘911’ste post Dave, proficiat, dat is kunnen, bewust? 8)

  IDD 😆 😆 😆

  mcklusky
  Porschist

  Joined: 10 May 2003
  Posts: 911
  Location: Limburg

  Nu mag je dus niks meer posten hé dave 😆

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.