Domme Blondjes, wie?

Home Forums Zeverhoekje Domme Blondjes, wie?

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • [size=200:11mdutov]Blondjes maken dat mannen zich dommer gedragen[/size]

  Weinig onderwerpen blijken vorsers zo te fascineren als vrouwen met blond haar. Daardoor weten we al dat ze langer leven, meer aandacht van het andere geslacht krijgen dan vrouwen met een andere haarkleur en, ondanks alle grappen, niet dommer zijn. Sterker nog: de Sunday Times onthult dat het juist dat andere geslacht is dat, oog in oog met een blondje, problemen heeft met de geestelijke vermogens. Want dan daalt bij veel mannen het IQ.

  Dom blondje
  Psychologen aan de universiteit van Parijs X-Nanterre ontdekten ook dat dat niet zozeer komt omdat ze zo onder de indruk zijn van wat ze zien, maar, volgens onderzoeksleider professor Thierry Meyer, vooral omdat ze zich aanpassen aan het beeld dat over de vrouwen bestaat en dus hun eigen drempel verlagen. “Blonde vrouwen kunnen zorgen dat mannen zich dommer voordoen, omdat ze onbewust het stereotype van het domme blondje imiteren en zich daaraan aanpassen. Het is duidelijk dat, wanneer mensen worden geconfronteerd met stereotypes, ze zich daaraan aanpassen”, luidt het. Die conclusie volgt op onderzoek waarbij mannen op kennisvragen moesten antwoorden nadat ze foto’s van vrouwen bekeken. Na het zien van een blondje scoorden ze daarbij lager dan na een blik op een brunette of een zwartharige vrouw.

  Cliché
  Het Franse onderzoek vormt een nieuwe schakel in reeks studies die aangeven dat het gedrag van mensen sterk wordt beïnvloed door het cliché-beeld dat ze hebben van anderen. Zo hebben veel mensen de neiging langzamer te spreken en te lopen in gezelschap van ouderen, terwijl in schriftelijke testen ook vaak raciale en andere soorten vooroordelen naar boven komen.

  IJstijd
  Volgens onderzoekers aan de Schotse universiteit van St. Andrew werden vrouwen in Europa blond tijdens de IJstijd omdat ze dan meer opvielen in de harde concurrentiestrijd om de destijds schaarse mannen. Volgens psychologen leggen we onbewust een verband tussen de jeugd en blond haar. (belga/bf)

  Man Man toch 😆 😆 😆 😆

  Anoniem

  ‘t Was weer te peizen dat em (Seta) DAT gelezen had….

  😆 😆 😆

  Ik heb nog iets plezant gelezen:

  >Dat is alle excuus die de man nodig had: naar borsten staren is gezond. Van elke dag tien minuten naar een paar stevige borsten kijken (minstens D-cup), leven mannen langer. Dat blijkt uit Duits onderzoek. De seksuele opwinding die mannen voelen door het kijken naar borsten van Pamela Anderson zorgt ervoor dat hun hartslag verhoogt en de bloedcirculatie gestimuleerd wordt. Staren naar grote borsten maakt mannen gezonder.Het team dat onderzoek deed in drie ziekenhuizen in Frankfurt, vergeleek 200 mannen met elkaar. De ene helft moest 5 jaar elke dag naar grote vrouwenborsten kijken en de andere 100 juist niet (leg dat maar eens uit aan je vrouw trouwens!). Gedurende die vijf jaar hadden de tietenstaarders een lagere bloeddruk, een rustigere polsslag en minder kans op hart- en vaatziekten.<

  Ah dus ga ik een enorme gezonde week tegemoet.

  Ik zit op een cursus van SUN en in het gebouw geven nog andere bedrijven cursussen en info sessies en het moet nu juist lukken dat het hier vol zit met meer dan aantrekkelijke Italiaanse dames
  Tijdens de lunch krijg je zelfs je maaltijd met moeite binnen, al die strakke designer truitjes en zeer korte rokjes (en dan moet je weten dat ze hier aan de tafels barkrukken hebben staan voor een beter zicht waarschijnlijk 8)

  [quote=”Setakira”:3fds1o3w]… (en dan moet je weten dat ze hier aan de tafels barkrukken hebben staan voor een beter zicht waarschijnlijk 8) [/quote]
  En het adres is?? 😀

  Pegassuslaan 5 te Diegem 🙂

  Minirokjes zijn hier ook verplicht voor de receptiedames heb ik de indruk 8)

  Geniet ervan!

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.