ervaringen raes racing

Home Forums Porscheforum Technisch Watergekoelde Porsches 996 ervaringen raes racing

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 23)
 • hallo, wie heeft hier ervaring met raes racing in wommelgem?
  alvast bedankt voor de (eerlijke) reacties

  Welkom op dit forum.

  Meestal stellen we ons even voor, dit is geen “hit & run” forum.

  Wim

  En zo te zien is het een VW rijder, en misschien een TT. 😉

  En als je je eigen voorstelt, komt het vreemd gaan ook niet verkeerd over. 😉

  Ben er nog niet geweest maar ik heb er nog niets goed over gehoord,ik ga altijd bij Van Beurden in Retie en ben er 100% tevreden van…..

  Mijn excuses,
  ik ben al jaar en dag auotoliefhebber, tot enkele jaren geleden actief in het cleane tuning gebeuren (dit laatste klinkt heel fout, echter niet te vergelijken met de sneuuwruimers met een droogrek op hun koffer, meestal samengaand met heel foute johnny’s) 😀 Ik heb enkele mooie wagens gecleaned (al zeg ik hetzelf) waaronder de meest gekende golf 3 vr6, golf mkII rally g60 en een vento vr6.
  Heb hier op het forum reeds enkle ,voor mij bekende nickname’s zien passeren vanuit het cleaned gebeuren.
  Ik heb in de 12 jaar dat ik auto rijd met heel uiteenlopende wages gereden, echter steeds met het probleem dat ik allen vrij snel beu was en deze dan ook terug in de verkoop gingen. 😳
  Aangezien ik beroepshalve met mijn citroen jumper op de baan ben, is het nu stilaan tijd om een wagen te kopen waar ik al decenia van droom , die enkel zal buitenkomen wanneer het mooie weer het toelaat, namelijk een porsche 8)
  Aangezien dit toch om een, voor mij, seriuze financiele aankoop gaat had ik via deze weg mij eerst wat geinformeerd alvorens ik tot aankoop zal overgaan.
  Zelf twijfel ik enorm tussen een 996 4s van 2002 (raes racing) of een 997 van de eerse generatie (hier heb ik echter reeds na wat opzoekwerk schrik voor, zouden zelfde verhaal zijn als eerste generatie 3.4 996’s).
  Zo, ik hoop dat dit iets duidelijker is voor iedereen 😉
  Laat ovirege ervaringen dus maar komen….

  Ik heb ook al veel horen vertellen van Raes Racing maar ook altijd van horen zeggen wat dus wil zeggen dat ik er totaal geen ervaring mee heb. Ik heb graag ervaringen en informatie van de bron voor ik het verder vertel.

  Daarom vind ik persoonlijk dat je geen commentaar mag geven zoals Dixie die het ook maar van horen zeggen heeft.

  Laat personen spreken die zelf al een wagen gekocht hebben of in onderhoud gaan bij Raes Racing. Hopelijk zijn die personen dan eerlijk om alles in de juiste context te plaatsen.

  Iedereen heeft op een bepaald moment wel eens een mindere ervaring met de garage waar hij komt of waar hij in onderhoud gaat, zowel bij off.dealer of niet off. dealer.
  Bij een probleem los je dat op een volwassen manier op tussen beide partijen zodat men tot een oplossing komt.

  Niets is gemakkelijker dan iemand anoniem afbreken op een forum omdat het verhaal altijd van één kant komt en de tegenpartij zich niet kan verdedigen. Zie het zoals een mislukt huwelijk waarbij beide partijen hun gelijk uitschreeuwen maar waar de waarheid meestal in het midden ligt. 😕

  @venTTo vr6 laat niet alleen je hart spreken maar stap een garage binnen en praat eens met de mensen zo kom je al veel te weten. Hebt je een goed gevoel bij deze mensen of een slecht. Mag je een diagnose laten uitvoeren of hebben ze dat niet graag. Het is tenslotte geen brood dat je koopt, dus je mag gerust kritisch zijn en neem desnoods iemand mee met wat Porsche ervaring.

  Wat betreft je keuze dat is natuurlijk persoonlijk. Over elke model zal je wel iets negatiefs kunnen vinden. Ikzelf heb jaren een 996 Cabrio 3,4 gehad waarover ook werd gezegd dat die het niet lang zou uithouden omdat de motors ploften. Wel eerlijk gezegd heb ik nooit problemen gehad, deze zomer is hij verkocht en de nieuwe eigenaar is ook zeer tevreden. Het is al dikwijls besproken en je zal er een aantal gevulde topics over terugvinden in dit forum. Een 997 is weeral van een andere generatie en er zitten hier op het forum nogal wat eigenaars met een 997. Ik denk niet dat die zo ontevreden zijn over hun wagen.

  @porsche ik ben het geen 100% maar 200% met je eens
  daarom inderdaad liever persoonlijke ervaringen, goed of slecht, echter wel oprechte weergegeven.

  Wim

  Om de kwade berichten van de 996 weg te nemen, denk ik dat het veel aan de berijder van het voertuig ligt.
  Mijn zwager heeft een zwarte 996 cabrio,en deze heeft inmiddels ruim 150k op de teller.
  Auto is van 1999 dus de z.g echte ploffers.
  Een ding neemt hij zich altijd voor, en dat is met koude motor rustig aan en niet boven de 2750 tr/min.
  Denk nu niet dat hij een watje is, want eenmaal warm weet hij ook waar de gas zit.
  En aangezien hij in Duitsland woont, hoef ik niet meer uit te leggen. 8)

  Dus hoe er met de auto is omgegaan,is het van het grootste belang vaar de plof of niet.

  Anoniem

  Vrees dat ook ik niet echt kan helpen. Weet wel dat Cyriel Reas enkele jaren geleden zijn zaak aan de huidige eigenaar overgelaten heeft (woont nu trouwens in Spanje).
  Over de Cyriel deden toen ook cowboy verhalen, zelf heb ik er mijn eerste Porsche gekocht en tevreden. Nu Cyriel was mij via het circuitgebeuren wel bekend.

  Later ook nog bij de huidige eigenaar langs geweest, had interesse in een 993, toen zonder negatieve redenen niet gekocht.

  Weet het, weinig hulp 😕
  @ porsche, klopt!

  Anoniem

  Ben het volledig met Porsche eens .Ik kan hier ook bepaalde zaken neer schrijven of posten maar dit is een eenzijdig verhaal .
  Dit is een heel interessant forum ,je hoort iets ,je leest iets en tussen de regels door vang je iets op .
  Horen zien en zwijgen ,niet dat ik mijn kop in het zand wil steken hoor .
  Langs de andere kant begrijp ik ook als een virtueel nieuw forumlid een vraag stelt en hij is onwetend dat hij graag een eerlijk antwoord krijgt .Maar ja het blijft hier virtueel .
  Misschien een tip ,lees veel ,er zijn genoeg competente mensen hier aanwezig, rij met een wagen ,neem vooral je tijd en blijf vragen stellen .

  Klopt, er gaan veel cowboyverhalen over RAES RACING de ronde en dan vooral over de tijd dat Cyriel nog eigenaar was. Wat er van waar was? Ik heb hem eens (na de nodige drank) over zijn porscheverhalen bezig gehoord (is de gebuur van mijn broer in Spanje) maar dat was meer avondvertier. Negatieve verhalen gaan ook sneller de ronde dan de positieve! Wat velen hier zeggen, eens tot in Wijnegem rijden en binnen stappen. Zien wat je gevoelens zelf zeggen. Zelf zou ik eerder in een officiële porschegarage een P kopen met 1 jaar volledige garantie (zonder gezaag en problemen). Je betaald iets meer maar je rijdt wel geruster rond 😉

  Als ik nu een tweedehands zou kopen zou het sowieso bij een porschegarage in Duitsland zijn. Prijzen liggen toch wat lager, meestal hebben de wagens veel meer opties en het aanbod is veel groter dan hier in België.

  Anoniem

  😆 idd nogal nen kerel de Cyriel, meestal te vinden in de Nikki Beach
  http://www.nikkibeach.com/videos/marbella/nikki-beach-marbella-white-party-2010-part-2/

  Sorry, we dwalen af 😉

  ‘t Is daar of in Olivia valere dat uw centen snel, heel snel opgeraken. En dat je in België wekenlang depressief zijt. Als ik dat filmke hier aan de madam laat zien 🙄

  En om bij raes racing te blijven : hij heeft daar precies wel een mooie 996 4S en 996TT staan (op foto oogt het wel altijd mooi en zie je de fouten niet)

  rjf

  Audiotronics schrijft:

  Zelf zou ik eerder in een officiële porschegarage een P kopen met 1 jaar volledige garantie (zonder gezaag en problemen). Je betaald iets meer maar je rijdt wel geruster rond 😉

  Niet akkoord (ga maar eens op pf.nl lezen).

  Ga kijken naar een particuliere auto (die makkelijk 5 à 8.000 euro goedkoper staat), gebruik je gezond verstand (of neem iemand mee van het forum die er iets van kent). En als hij op het eerste zicht meevalt, laat dan een AKK uitvoeren bij een dealer.

  PS. Het is betaalT 😉

  Als ik nu een tweedehands zou kopen zou het sowieso bij een porschegarage in Duitsland zijn. Prijzen liggen toch wat lager, meestal hebben de wagens veel meer opties en het aanbod is veel groter dan hier in België.[/quote]

  ja ,heb ook al aan een grijze zitten denken.
  welke sites zijn hier goed voor, mobile, autoscoot,….
  Echter zouden de wachttijden op fod mobiliteit en vervoer een ramp zijn, ivm fraude met italiaanse leasingwagens zou de controle verscherpt zijn, wat uiteraard een goede zaak is, ware het niet dat ik dan een wagen maanden in de garage heb staan waar ik niet mee kan rijden door het uitblijven van nodige documenten om hem in te schrijven

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 23)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.