Jaarbeurs zomergem porsche tentoonstelling

Home Forums Porsche Uitstappen Jaarbeurs zomergem porsche tentoonstelling

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Van 11 tot 14 november is de Zomergemse jaarbeurs er opnieuw. De beurs zal er dit jaar behoorlijk anders uitzien dan de voorgaande jaren. De opmerkelijkste verandering is ongetwijfeld…

  … de gewijzigde opstelling van de expositieruimte voor het sportcentrum. Door de heraanleg van de parkeerterreinen rond Den Boer komt de ingang nu aan de andere kant van het plein voor Den Boer te liggen.
  Ook tijdens de beurs zelf zijn er een aantal nieuwigheden. Eerder meldden wij u al dat er dit jaar voor het eerst een stand van Porsche zal staan, maar ook tal van nieuwe Zomergemse bedrijven (waaronder bijvoorbeeld opticien Van Heyste) zullen zich voorstellen aan het grote publiek. “Voor die mensen is dat prachtige levende reclame en een uitstekende gelegenheid om hun bedrijf in de kijker te plaatsen”, aldus mede-organisator Hendrik Lippens.

  Nocturnes

  Nieuw is ook dat de jaarbeurs, in navolging van onder andere het Brusselse autosalon, kiest voor enkele ‘nocturnes’. Zowel op vrijdag 12 als zaterdag 13 november blijven de deuren open van 16u tot 22u. Op donderdag en zondag is de beurs geopend van 14u tot 20u. Het inkomgeld bedraagt € 1,50.

  Oldtimers

  Om ook de liefhebbers van mooie wagens in de watten te leggen zijn er, naast de standen van maar liefst zeven automerken, op de jaarbeurs ook enkele prachtig gerestaureerde oldtimers te bewonderen. Ook de oldtimer motoren zijn zeker een bezoekje waard.

  Eten en drinken

  Op de beurs kan je niet alleen kennis maken met tal van (Zomergemse) bedrijven en je vergapen aan prachtige wagens, je kan er ook de inwendige mens versterken. Zo kan je cava en tapas krijgen bij cultuurverening M-Cult, zorgen zowel Unizo, votbalclub KVV Zomergem en toneelbond “Kunst Veredelt” voor eten en drinken. Voor wie dit allemaal nog niet genoeg is, blijft er nog het druppelkot van harmonie Sint-Cecilia.

  Succesverhaal

  Dat de Zomergemse jaarbeurs volop leeft, bewijzen de cijfers: met maar liefst 58 verschillende exposanten en jaarlijks 4000 à 5000 bezoekers mag de jaarbeurs zonder twijfel een daverend succes genoemd worden.

  heeft er hier iemand een adres van ? en zijn er nog mensen die gaan ?

  geetz vankerchove

  Is helaas een beetje ver van hier om een jaarbeurs te gaan bekijken .
  Maar vergeet naderhand zeker geen foto’s te plaatsen na afloop

  ik zal er zeker nemen maar kzal ze naar iemand moeten doorsturen want da lukt mij nooit op die hier te plaatsen

  tis in zomergem , den Boer 15 oost vlaanderen

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.