Polderrit Oostende 21 november 2010

Home Forums Porsche Uitstappen Polderrit Oostende 21 november 2010

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 148)
 • Deze keer gaat de polderrit over een hele dag, niet exclusief Porsche, maar hopelijk wel met een mooi aantal Porsches !

  Alle deelnemers worden op zondag 21 november verwacht op het Maritiem Plein aan de Vismijn te Oostende. Dit bereik je door bij aankomst in Oostende via de snelweg, naar rechts richting Blankenberge te rijden, onder de tunnel en daarna links aan de eerste lichten waar je links kan afslaan en onmiddellijk weer naar links en dan gewoon volgen tot het (doodlopend) einde. Bij regenweer kan er gewoon geparkeerd worden in de oude vismijn zelf, die is overdekt.

  Deelnemers worden verwacht vanaf 9u30, er zal worden gestart vanaf 10u na een korte briefing en overhandiging van het roadbook.

  Omdat er met een roadbook wordt gewerkt is het in feite onontbeerlijk van een co te hebben die navigeert, al kan je natuurlijk ook ergens aanpikken (en hopen dat die de juiste weg volgt )

  De totale afstand bedraagt ongeveer 200 km. Zorg dat je voldoende getankt hebt !

  ‘s Middags worden we verwacht in De Reigaerd te Avekapelle voor de lunch. Gelieve bij het inschrijven per wagen te vermelden of je alleen of met twee inschrijft en tevens te vermelden welk maaltijd je kiest. Op die manier kans de lunch vlot verlopen.

  De keuze is als volgt :

  Indische salade (met kip, curry)
  Vegetarische wok (met rijst)
  Friet met stoverij
  Spaghetti Reigaerd (Bolognese met room en groenten)

  ‘t Staat iedereen uiteraard vrij uitgebreid te aperitieven, voor- en nagerecht te nemen enz

  Rond 14u starten we dan het tweede deel van de rit waarbij wel zelfs even tot in Frankrijk rijden. Dit deel zal wat korter zijn.

  Kosten : gelieve ter plaatse 5 euro te betalen voor de kosten ivm het roadbook. ‘s Middags rekent iedereen zijn eigen “verbruik” af !

  Gelieve dus in te schrijven via aanvullen van de lijst die hierna gestart wordt, per wagen (en niet per persoon) maar dus wel met aanduiding van het aantal personen en wat zij wensen als middagmaal (salade, wok, stoverij of spaghetti).

  OPGELET : wie al inschreef of autoforum.be hoeft dit hier niet nog eens te doen !! ๐Ÿ˜‰

  Damn, moet werken op die dag (opendeur) ๐Ÿ˜ก
  Had anders wel heel graag meegereden, dit is dan nog in mijn streek… ๐Ÿ˜ฅ

  Ook werken in de voormiddag, was anders ook meegereden, ook mijne regio hรฉ. ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ

  ik denk wel te komen. Eerst nog co-piloot zoeken in de familie ๐Ÿ˜‰

  Wie slechts tijd heeft in de namiddag kan tegen 14u ook naar Avekapelle komen hรฉ ๐Ÿ˜‰ Wel even melden dan zodat ik een roadbook kan voorzien.

  Anoniem

  Ik zou er graag bij zijn ,temeer het vertrekken is uit mijn woonplaats .
  Het is nog eventjes afwachten of mijn wederhelft co-pilote kan wisselen die zondag op haar werk .

  Anoniem

  Ikke [IMG]http://i54.tinypic.com/2r7ls0g.gif[/IMG]

  Anoniem

  Verleden jaar meegedaan en goe geamuseerd dus voor iedereen een dikke aanrader. ‘t Zal voor mij dit jaar helaas niet meer gaan. Vrijdag mijne moto total loss gereden en ik zit zelf met een gebroken arm. Volgend jaar hopelijk meer geluk…

  rjf

  Oei Chris, dat is schrikken ๐Ÿ˜ฏ

  Voor de rest niet teveel lichamelijke schade hopelijk ?

  On-topic: Wat rijdt er zoal mee in de rit ? Heb met alle respect geen zin om tussen een hele meute golfjes, astra’s en ibiza’s te gaan rondhossen ๐Ÿ˜•

  Hier wordt het sterk overwogen .
  Wel even met het vrouwtje zien daar we dat weekend Justin niet hebben en ergens in ons maandje verlof een weekje naar Polen willen gaan en rond de 19e in het land moeten zijn voor de uitbetaling van ons loon van de voorbije 2 maanden.
  Ik laat tijdig iets weten .

  @Chris
  : Dat is minder man . Gelukkig enkel een gebroken arm . Veel sterkte en herstel goed . Laat Sonja je maar eens extra verwennen ๐Ÿ˜‰

  Chris een vlug en goed herstel
  ik ben daar ook in Oostende ๐Ÿ˜‰

  @ chris : amaai jong, spoedig herstel !!!

  @ rjf : deelnemersveld zal normaliter verscheiden zijn, maar verwacht geen tuningtoestanden, daarentegen wel liefhebbers van ‘t autorijden zelf ๐Ÿ™‚

  Anoniem

  Merci allemaal. ‘k Zal den 21ste wel aan jullie denken. Daartegen zullen de blauwe plekken wel al wat aan het ontkleuren zijn… ๐Ÿ™„

  Anoniem

  @chris, gebroken arm, blauwe plekken, motor op schroot, zal een ferme val geweest zijn. Spoedig herstel gewenst!
  Ideetje, zou het gaan om het roadbook vast te houden? Vlug een piloot zoeken dan!

  Anoniem

  Roadbook vasrhouden zou wel gaan. Maar aantekeningen maken is iets anders. Ik heb intussen al een paar pogingen gedaan om links te schrijven en das dus totaal onleesbaar… ๐Ÿ˜• En ik kan helaas ook niet volledig zelfstandig eten, alles moet voorgesneden worden. ๐Ÿ˜ณ

  Wil gerust met iemand meerijden maar die zal er mijn handicap dan wel moeten bijnemen. Plus mij thuis komen ophalen en afzetten.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 148)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.