Probleempje


Deprecated: Functie bp_core_get_user_domain is sinds versie 12.0.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan bp_members_get_user_url(). in /home/customer/www/porscheforum.be/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 30)
 • Nu ik wilde starten met mijn 924, zag ik dat er uit één van de benzineleidingen rook kwam, toen mijn vader laten starten en heb ik eens gekeken, je ziet een klein vonkje uit de leiding komen, wat is dit ?

  Enkele weken geleden hadden 2 andere leidingen dit ook al ..

  Wie kan mij helpen??

  Alvast hartelijk bedankt.

  Specialisten??

  Daar hoor ik niet bij (helaas) maar die zullen wel antwoorden als ze op het forum komen 😉

  Uit een benzineleidingen komt een vonk ??? ben je zeker dat het niet de bougie kabels zijn die vonken ??

  Luc

  Als er vonken uit de benzineleidingen komen zou ik er maar ver vandaan blijven ! Explosieve brandstof lijkt me
  😉

  Vreemde wagen… 🙂

  Heb het ondertussen gevonde, het blok was niet geaard, er kwamen vonken uit de benzineleidingen en soms sprongen er vonken over van de bougiekabels naar de carrosserie 😉

  Heb mijn blok nu geaard, maar start nog altijd niet? benzineverdeler dan maar? 🙄

  [quote=”924″:aybl9pld]Heb het ondertussen gevonde, het blok was niet geaard, er kwamen vonken uit de benzineleidingen en soms sprongen er vonken over van de bougiekabels naar de carrosserie 😉

  Heb mijn blok nu geaard, maar start nog altijd niet? benzineverdeler dan maar? 🙄 [/quote]

  Dan heb je een BOM mijn beste vriend, ik heb het nog nooit gezien dat er vonken uit de benzineleiding sprongen. Nu ik zou eerst het volgende doen, krijg je ontsteking op je bougie’s ? krijg je benzinne in de cilinder ? . Doe het volgende start de wagen 10 sec en draai er een bougie uit als deze nat is dan krijg je benzine is deze droog leg ze dan tegen de motor en zie of je een vonk ziet aan de bougie. Start de motor op start piloot ? zo je dan zit je met een probleem aan je inspuiting.

  Luc

  Luc, allemaal al geprobeerd, bougies hebben ontsteking, volgorde ook nagekekn zelfs, starten op startpiloot lukt ook niet, nu ben ik een ander mengsel verdeler aan het inbouwen met die bijbehorende andere leidingen en dan probeer ik nog eens te starten.

  Alvast bedankt voor het antwoord!

  [quote=”924″:sdep23my]Luc, allemaal al geprobeerd, bougies hebben ontsteking, volgorde ook nagekekn zelfs, starten op startpiloot lukt ook niet, nu ben ik een ander mengsel verdeler aan het inbouwen met die bijbehorende andere leidingen en dan probeer ik nog eens te starten.

  Alvast bedankt voor het antwoord![/quote]

  Wel ontsteking en op start piloot ook niets ?? is je riem dan nog wel goed ?

  Ja, heb gisteren nogmaals injectoren test gedaan, er komt niets uit, die platte schijf(air meter plate) beweegt echt vrij, dus er zal geen druk op mijn benzinesysteem zitten… Hoe kan ik dit oplossen Luc? andere benzinefilter? pompdruk nakijken??

  zoals luc reeds schreef: is je distririem goed? staan de krukas en nokkenas juist? is er benzine aan de verdeelkop?
  laat iemand de wagen starten terwijl jij de luchtschuif (platte ronde schijf) beweegt. Kijk of de auto wil starten.

  En let op met die vonken… 😕

  [quote=”924carreragt”:2rznqais]zoals luc reeds schreef: is je distririem goed? staan de krukas en nokkenas juist? is er benzine aan de verdeelkop?
  laat iemand de wagen starten terwijl jij de luchtschuif (platte ronde schijf) beweegt. Kijk of de auto wil starten.

  En let op met die vonken… 😕 [/quote]
  Even geleden startte ze wel, dus distributie riem e.d. is nog goed, vonken zijn nu al weg, heb geprobeerd te starten met die platte schijf te bewegen, start nog niet, ik heb geen druk denk ik op mijn benzinesysteem, kan dat zijn omdat ik geen solenoide klep erop heb staan?
  Of kan het de benzine accumulator zijn?

  werkt de benzinepomp, hoor je ze draaien? solenoid??? met die schuif te bewegen moet de motor een teken van leven geven…

  Benzinepomp werkt, solenoide valve zit tegen de benzineverdeler en hier zijn 2 benzineleidingen aan bevestigd, ik dacht één van de warmdraairegelaar en één van de koude start injector..

  Motor draait gewoon rond maar slaat niet aan.

  stuurdoos ontsteking, zit op linkerspatbord in de buurt van de koplamp. Op internet zul je wel ergens een testschema vinden. Van wat jaar is de auto?

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 30)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.