PUUR Porsche Treffen 2024

Home Forums Porsche Uitstappen PUUR Porsche Treffen 2024

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Na vele edities met Best als thuishaven, strijkt Puur Porsche in 2024 neer op een nieuwe locatie: Wunderland Kalkar, slechts 20 minuten vanaf de Nederlandse grens.

  Een nieuwe plek met nieuwe kansen, zowel tijdens als rondom het evenement.
  Zo bestaat het terrein uit een binnen- en buitengedeelte, waardoor ook regen ons treffen niet meer in de weg kan zitten. Gezinsleden die wat minder Porsche-minded zijn, kunnen de dag doorbrengen in het naastgelegen pretpark met meer dan veertig attracties. Bezoekers van het PUUR Porsche Treffen ontvangen hierop 50% korting.

  Daarbij is er op het terrein een hotel aanwezig, waar voor onze standhouders speciale arrangementen beschikbaar zijn (zie opties en de daarbij behorende tarieven onderaan deze mail). Zo kunnen we de dag met z’n allen stressvrij en uitgerust beginnen!

  Een hoop nieuwe dingen dus, maar de belangrijkste aspecten blijven: gezelligheid, laagdrempeligheid en – vanzelfsprekend –  heel veel Porsches!

  Tarieven
  Om er een mooie dag van te maken, is jullie aanwezigheid van groot belang. Hieronder vinden jullie de tarieven voor een eventuele deelname.

  4×6 meter ————- € 250,-
  8×6 meter ————- € 350,-
  12×6 meter ———– € 450,-
  16×6 meter ———– € 550,-

  Elektriciteit is bij de prijs inbegrepen. Een katrol is te huur voor € 10,-  per dag.
  Krachtstroom is leverbaar in overleg.

  Een hotelarrangement, inclusief diner, ontbijt en onbeperkt drinken (enkel in het hotel) is beschikbaar voor € 72,50 p.p.

  Neem bij interesse gerust contact met ons op. Dit kan via vince@puurpm.nl of via 06-27045858

  Hopelijk tot ziens op 14 juli!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.