radardetector in 911

Home Forums Porscheforum Technisch Algemeen radardetector in 911


Deprecated: Functie bp_core_get_user_domain is sinds versie 12.0.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan bp_members_get_user_url(). in /home/customer/www/porscheforum.be/public_html/wp-includes/functions.php on line 6078
15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 53)
 • hallo

  iemand enige ervaring met een radardetector in een 911 ?
  ik heb een Target 330 van Beltronics en die biept als ik reeds voorbij
  onze vrienden ben.

  enige tips ? 🙄

  voor alle duidelijkheid , ik ga hem niet gebruiken hoor ! 😉 enkel om te hebben , ‘k vind dat gewoon mooi 🙄
  (ge weet nooit wie hier allemaal zit te lezen !) 👿

  [quote=”Guy911″:32fuh0md]hallo

  iemand enige ervaring met een radardetector in een 911 ?
  ik heb een Target 330 van Beltronics en die biept als ik reeds voorbij
  onze vrienden ben.

  enige tips ? 🙄

  voor alle duidelijkheid , ik ga hem niet gebruiken hoor ! 😉 enkel om te hebben , ‘k vind dat gewoon mooi 🙄
  (ge weet nooit wie hier allemaal zit te lezen !) 👿 [/quote]

  Guy911,

  Normaal zou de target 330 een van de betere detectoren moeten zijn die te verkrijgen zijn, nu als je me verteld dat die pas werkt als je er voorbij bent dan wil dit betekenen dat je de voorste sensor niet werkt of door een of andere rede niet goed gemonteerd staat.
  Nu het zal raar klinken maar er is altijd waarborg op deze toestellen dus neem gerust eens contact op met deze firma http://www.target-automotive.nl/nl/main/ deze zullen u zeker wel verder kunnen helpen.

  MVG
  Luc

  waarschijnlijk biept die omdat er een fotoke gemaakt is van u
  hahahahahahaahahahahahaahah

  Anoniem

  ik vraag mezelf af of dit echt een systeem is waar je gerust mee kan rijden? Eenerzijds dat het goed werkt en anderzijds als ze je pakken met zoiets in je wagen?
  Als je de clipjes van de Gumball race bekijkt blijkt het goed te werken maar als je een F50 ofzo kan betalen kan ik me voorstellen dat die systemen ook wel een mooi €tje kosten?

  Vergeet ALLE raamplakkers voor goede resultaten …

  Enkel de 2delige toestellen … indien perfect gemonteerd … zullen een aanvaardbaar resultaat opleveren.

  Voor wat … hoort wat … dus het kost wat … dan heb je ook wat … 😉

  Dirk
  😉

  Ikzelf heb enige tijd geleden geposeerd voor onze bevriende fotografen en als beloning heb ik 20 dagen rijverbod + 550€ boete gekregen (ik citeer de rechter: “wie met een porsche rijd mag extra boeten”).
  Porsche rijders worden dus extra geviseerd en als een anonieme wagen je aan de kant zet, hoeft het niet te verbazen als ze eens extra gaan kijken naar een eventuele detector.
  Het gebruik van een detector geeft volgens de website van de verkeersboetes aanleiding tot onmiddellijke intrekking rijbewijs; uit een interview met de beruchte politierechter D’Hondt blijkt dat men ook een maximum boete uitspreekt – dwz 2750 Euro. Ik heb zelfs gehoord dat het aanleiding kan zijn tot inbeslagname van het voertuig, al denk ik dat dat fabeltjes zijn om de mensen bang te maken. Als het zuiver rijbewijs en boete is dan ja… enkele keren geflitst worden en dan boetes van 500, 1000 en meer euros krijgen + telkens rijbewijs kwijt voor vele weken gewoon al omdat je een porsche hebt, dan is het risico te overwegen hé. Iets wat ik zelf niet heb aangedurfd tot nu toe alhoewel de verleiding groot is.

  Inderdaad, enkel de inbouwmodellen blijken bevredigend te werken, de andere modellen geven zodanig veel valse alarmen in de bebouwde zones (reageren o.a. op automatische deuren van supermarkten e.d.) dat ze enkel op de snelweg bruikbaar zijn. Maar dat kan je al een aardige duit besparen – ieder voor zich af te wegen dus of je het risico wil nemen.

  dat van die flikken en Porsches is waar.
  had mn eerste 911 in 2000 en in 2003 hadden ze me al 14 keer tegengehouden…en geen enkele keer met een reden.2 keer zelfs achervolgd tot voor mn garage waarvan 1 keer met hun lichten gedoofd.
  ik kan getuigen…als ze een Porsche zien en de rijder is niet ouder dan 50 sta je makkelijk aan de kant.
  1 keer hebben ze me zelfs in kamikaze stijl klemgereden omdat ik 60 reed in een zone 50.
  en dan ging het natuurlijk van: ‘schone wagen meneer,ge zult em wel kunnen betalen zeker…’ enz…

  Anoniem

  de keren dat ik in antwerpen al ben tegengehouden als mijn kapke openlag….pfffffff 🙄
  Dan krijg je nog eens blikken van mensen die passeren zo met de gedachte “da zal wel nen dealer zijn of ne crimineel”….

  Lieftst houden ze u tegen als ze voor publiek spelen, das een feit. Ik blijf altijd vriendelijk (wa kunt ge anders doen hé). Ik vraag ook altijd de reden van de controle en dan hun namen en badge nr waar ik erbij vermeld dat ik dan een klacht bij het comité P indien. De koppen die ze dan trekken hé (zou foto’s moeten pakken dan eigenlijk 😈 ).

  Ja maar doe dan in het vervolg die gouden kettingen uit 8)

  Het is een feit dat de heksenjacht op de autoliefhebber de spuigaten begint uit te lopen… en de echte Johnny’s die als een zot door de dorpskom scheuren in hun uitgebouwde Corsa’s blijven buiten schot want daar staan ze niet te flitsen, brengt te weinig op uiteraard.

  Die controles waar je van spreekt zijn degoutant, heb ik zelf niet meegemaakt – wel is het zeker dat je voor de rechter zeker niet kunt argumenteren, zij zitten op hun troon en spelen dictatortje, gesteund door de politiek die hiermee moet verdoezelen dat ze geen benul hebben van echt verkeersbeleid en nog minder vat op de echte criminaliteit.
  Op dezelfde dag als mijn zaak werd een madammeke veroordeeld tot exact de helft van mijn straf voor een zwaarder feit (!!!) – maar zij reed ocharme maar met een Opelleke en het is zo’n braaf huismoederke dat per ongeluk ergens snel moest zijn he.

  Voor jaren had ik een radar detector. Maar na verschillende zware boetes die in de media kwamen heb ik wijselijk mijn detector verkocht en reken ik op mijn intuitie.
  Die risico’s op boetes en sancties zijn het me niet waard.

  [quote=”peter964″:1w8284in]Het is een feit dat de heksenjacht op de autoliefhebber de spuigaten begint uit te lopen… en de echte Johnny’s die als een zot door de dorpskom scheuren in hun uitgebouwde Corsa’s blijven buiten schot want daar staan ze niet te flitsen, brengt te weinig op uiteraard.
  [/quote]

  In het eerste deel van je stelling geef ik je volkomen gelijk.
  Doch uw tweede deel is (sorry voor het woordgebruik) “BULL SHIT”
  Ik zit zelf in de branche en krijg dadelijks klanten over de vloer die zullen we maar zeggen in jouw woorden “Johnny’s” zijn. Aan hun uitlatingen te horen klopt jouw stelling helemaal niet , integendeel. Ook ik heb niet de luxe gehad om als eerste wagen een Porsche te hebben maar heb wel steeds van mooie wagens gehouden (binnen mijn budget welliswaar). Ook ik ben in jouw ogen een Johnny geweest en ook ik kan zeggen dat de heksenjacht op kleine sportieve autootjes (liefst niet origineel) VEEL , maar dan ook VEEEEEEEEEEEEEL groter is dan op bestuurders van nobelere wagens ala Porsche of grotere Mercedessen en BMW’s. Ik rij nu meer dan 4 jaar Porsche en heb nog NOOIT moeten stoppen of een papiercontrole moeten ondergaan. Ook heb ik hierin nooit het gevoel gehad dat men mij ging zoeken. Met mijn vorige wagens had ik steeds panische angst als ik onderweg een patrouille tegenkwam want gegarandeerd stond ik aan de kant (zonder welke reden dan ook) net als bij controles. Elke controle die ik tegen kwam kreeg ik een uitvoerige controle van wagen en papieren (zelfs éénmaal Drie keer gecontroleerd op drie verschillende posten op één dag).

  Dit gevoel heb ik niet en niemand hier die met een Porsche rijdt.

  misschien is het feit dat ik in het Leuvense woon wel een valabele uitleg voor die controles… 😉

  herinner mij nog juist een voorval van ene paar jaar terug
  – ik stap naar mijn wagen en hup controle… had helemaal niet gedronken.ze hielden mij tegen met volgende uitleg: ‘we vonden dat ge nogal scheef liep’
  en bij mijn weten heb ik geen handicap of dergelijke…

  misschien is Tobbackville wel wat anders dan ergens anders…

  [quote=”Number1″:17du0x0n]herinner mij nog juist een voorval van ene paar jaar terug
  – ik stap naar mijn wagen en hup controle… had helemaal niet gedronken.ze hielden mij tegen met volgende uitleg: ‘we vonden dat ge nogal scheef liep’
  [/quote]

  Daar zal je woonplaats wel voor iets tussen zitten BIERbeek 😉 😆

  Lou

  Neem in dergelijke gevallen gewoon een advocaat, de verzekering rechtsbijstand dekt dit en je hebt vrije keuze. Ken een goede!

  Ik heb nooit met zo’n “Johnny” wagen rondgereden (excuseer maar ik kan deze wagens niet echt apprecieren – is evenwel puur mijn persoonlijke mening wat mijn goed recht is) en kan dus niet meepraten over controles – het ganse verhaal over controles is trouwens niet door mij opgestart, ik ben zelf ook met mijn Porsche nooit tegengehouden!

  Ik sprak wel over de politierechtbank en wil even waarschuwen over de subjectiviteit aldaar, wat het zeker erger maakt als je dan inderdaad meer zou gecontroleerd worden en dan betrapt wordt met een detector.

  Ik herhaal dus dat ik in de bebouwde kom vaak dergelijke wagens zie en hoor voorbij razen – met name ook in straat waar ik woon, maar dat er, althans in mijn straat, NOOIT geflitst wordt.
  Mijn eigen overtreding daarentegen was op een verlaten expressweg waar ik niemand buiten mezelf kon doodrijden, maar niettemin word ik zwaar beboet, en wel OMDAT ik met een PORSCHE reed: letterlijk zo door de rechter gezegd, tegen overigens de advocaat getsuurd door de verzekering. Dus ik kan uit de eerste hand getuigen dat een porsche-rijder wel degelijk door de politierechter zwaarder aangepakt wordt.

15 berichten aan het bekijken - 1 tot 15 (van in totaal 53)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.