Welkom op Porscheforum Belgie

Door het registreren van een account op het Porscheforum verklaar je je akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden.

 

1.Begin met alles eens rustig te bekijken zodat je een idee kan vormen hoe Porscheforum.be werkt voor je in het wilde weg begint te posten. Denk er aan dat je eerste drie posts moeten goedgekeurd worden door de moderatoren, dit gebeurd manueel en aangezien we niet 24u per dag op het forum aanwezig zijn kan hier soms wat tijd over gaan. Mocht je je bericht toch niet zien verschijnen of heb je nog andere vragen ? Richt je dan tot de moderatoren via moderator@porscheforum.be .

 

2. Een nieuwe topic posten

Voor je een nieuwe topic opent; kijk je best eerst even rond of het onderwerp nog niet behandeld werd in een andere topic. Dubbele topics maken het Porscheforum alleen maar onoverzichtelijker. De ZOEKEN functie kan hierbij een handige tool zijn. Let er wel op dat je de zoekfunctie 'in' het forum gebruikt (in de rode forumbalk uiterst rechts naast "regels" en "help" en niet de lichtgrijze "zoeken" balk die rechtsboven staat.

 

Plaats je toch een topic, maak hem dan overzichtelijk en leg voldoende uit waarover je het hebt. Vooral in topics mbt technische vragen is dit aangewezen.

Gebruik hierbij geen dialect en verhoog de leesbaarheid door gebruik van leestekens.

 

3. Replyen op een topic

Probeer je reply zinvol en ontopic te houden; persoonlijke boodschappen heeft niemand iets aan, gebruik daarvoor PM of e-mail.

Post met tact, respect en waardering.

 

Gebruik bij het quoten van een message alleen het relevante gedeelte waarop jij ingaat. Wijzig geen verwoordingen van een vorig poster, maar wis wat niet van toepassing is.

Bij het quoten van foto's dien je de [ IMG ] - tags te verwijderen, zodat alleen de url zichtbaar blijft.

 

4. Wat zien we liever niet op PFB ?:

 

* Offtopic geleuter

* Schelden, racisme, seksisme en zinloze praat zijn uit den boze.

* Persoonlijke aanvallen .

* Pornografisch materiaal

* Backdoorlinking en links naar site's met illegale software

* Ongeoorloofde niet aangevraagde Reclame of banners, zelfs in je onderschrift. Wil je toch adverteren? contacteer dan de Admin

* Iets vergeten in je reply? Post geen 2x na elkaar. Gebruik dan de EDIT knop om je post aan te passen;

 

5. Te Koop-Gezocht :

Verkoop je of zoek je iets gelijkaardigs dan iemand anders, start dan een eigen topic en prijs je eigen waar niet aan in andermans topic.

 

6. Ban/Lock/Delete Requests:

Vind je een topic/post/poster ongepast, dan kan je dit melden aan de mods/admins en deze zullen het nodige doen.

 

7. Signature/avatar:

De lay-out van dit forum wordt ernstig verstoord door te grote signatures en Avatars. Gebruik een signature met een maximum hoogte van 100 pixels. Een Avatar mag maximaal 150x150 pixels bedragen.

 

8. Profiel/Verantwoordelijkheid:

 

Onthoud steeds dat je zelf verantwoordelijk bent voor wat jij op het Porscheforum plaatst, www.porscheforum.be kan op geen enkele manier verantwoordelijk gesteld worden voor jouw posts. Indien je een probleem hebt dien je je steeds tot de moderators of administrator te wenden.

 

Indien je je account wil laten deactiveren of ontbinden besef dan dat al je posts zichtbaar zullen blijven, anders gaat het forum een gatenkaas worden en kan niemand de discussies nog volgen. Je profiel met persoonlijke gegevens zoals profielfoto, emailadres, url enz kunnen wel verwijderd worden. Enkel je nickname blijft dan naast je berichten staan.

 

 

9. Reclame:

Om de investering van onze sponsors ten volle te laten renderen staan we op Porscheforum.be geen reclame toe aan bedrijven/personen die het forum niet sponsoren. In een signature, avatar of posting mag geen reclame gemaakt worden voor personen/bedrijven die geen sponsor zijn van Porscheforum Belgie. Dit is een forum dus uiteraard mogen er ervaringen en namen uitgewisseld worden, links of adressen kan je echter beter per PM versturen of deze worden verwijderd.

Ben je zelf handelaar, organisator of verkoper dan plaats je géén link naar je site in je handtekening de link naar je site mag in je profiel onder de www button ingevoerd worden.

 

Heb je zelf interesse om het forum te sponsoren of een banner te plaatsen contacteer dan de admin via de pm of email button onderaan.

 

Reclame in al zijn vormen, zij het van sponsors of niet, die de integriteit en het imago van Porscheforum.be schade kunnen berokkenen zullen ten allen tijde en zonder vergoeding van reeds betaalde sommen verwijderd en geweerd worden.

 

Verkochte reclameruimte of sponsoring is niet overdraagbaar tussen vennootschappen of rechtspersonen en is slechts geldig van factuurdatum tot einde duurtijd van de overeenkomst.

 

Bij eventuele geschillen is enkel de rechtbank van Zoutleeuw bevoegd.

 

 

10. Door het bezoeken en gebruiken van www.porscheforum.be (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "www.porscheforum.be" of "http://www.porscheforum.be"), ga je automatisch akkoord met de volgende en bovenstaande voorwaarden. We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. 

 

Als je niet akkoord gaat met één van de boven of onderstaande voorwaarden of wijzigingen, kan je best je bezoek afronden en het porscheforum niet langer bezoeken/gebruiken.  Als je wel gebruik blijft maken van "www.porscheforum.be", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen.

 

Indien het gedrag van u als bezoeker niet te tolereren is kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat  "www.porscheforum.be" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten.

 

Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Deze gegevens zullen ook niet verkocht worden aan derden noch doorgespeeld aan onze adverteerders of andere partners. Noch "www.porscheforum.be", noch Joomla, Kunena of Joomforest zijn verantwoordelijk als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.

 

Het PFB team