Pas Lid Geworden? Vergeet Dit Niet!

Een Profielfoto maakt het leuker voor iedereen én is visueel aangenamer voor de beleving op ons Porscheforum platform. Mensen herkennen je op evenementen en zullen je vaker aanspreken, misschien ontmoet je op die manier ook wel terug oude bekenden. 

Ben je toch op je privacy gesteld en wil je niet herkenbaar op het forum, plaats dan een Porsche gerelateerd fotootje.

De coverfoto is de basis van je profielweergave, hier kan je bvb een foto plaatsen van je wagen(s) of een foto die weergeeft wie of wat je bent.

Toch liever wat anoniemer op het forum, plaats dan een Porsche gerelateerde foto of een foto waarvan je vind dat die bij je past.

Vul je geboortedatum in, het zorgt voor wat meer animo en zo kunnen we je hier op het forum minstend 1 keer per jaar in de bloemetjes zetten.

Toch liever wat anoniemer op het forum? [TIP!] Plaats dan de datum van eerste inschrijving van je Porsche als geboortedatum

Ben je ondernemer? Je kan dit forum ook als netwerksite bekijken voor ondernemers onder elkaar, of zelfs om klanten te vinden voor je onderneming, maar ook als particulier kan je een website weergeven die je in de kijker wil plaatsen, bvb van je hobby, een goed doel, enz…

Hier vind je de recent Actieve Leden