De European Open 2024, van 30 mei tot en met 2 juni, biedt eersteklas golf en een aantrekkelijke evenementervaring vlak bij Hamburg – waarbij Porsche-sportwagens het middelpunt vormen. Als Official Automotive Partner zal de sportwagenfabrikant het merk via een breed scala aan activiteiten toegankelijker maken voor de golf- en Porsche-fans op de Green Eagle Golfbanen.
Stuttgart/Hamburg. Internationale topgolfers, een uitstekende toernooibaan, een aantrekkelijk evenementenaanbod en fascinerende sportwagens – de European Open 2024 van 30 mei tot 2 juni belooft een uitgebreide live-ervaring op een van de meest veeleisende banen van de Tour, de Green Eagle Golf Courses ‘Nordbaan nabij Hamburg. Een eersteklas deelnemersveld zal strijden om de eerste Duitse titel van het seizoen op de DP World Tour en de spelers hopen tegelijkertijd de spectaculaire hole-in-one prijs te winnen, een Porsche Taycan Turbo S in Ice Grey Metallic.

Internationale topgolfers onder leiding van titelhouder Tom McKibbin (Noord-Ierland), Major-kampioen Danny Willett (Engeland), de viervoudig DP World Tour-winnaar Rasmus Højgaard (Denemarken) en de 2024 Porsche Singapore Classic-winnaar Jesper Svensson (Zweden) zullen uitgedaagd door een sterke groep Duitse spelers, waaronder Marcel Siem en Max Kieffer, de nummer twee van vorig jaar, plus Yannik Paul en Freddy Schott. De laatste Duitse overwinning op eigen bodem was 16 jaar geleden. De golfers van het land kunnen zeker zijn van de steun van het publiek in de prachtige natuurlijke uitzichtgebieden, net als hun internationale rivalen. Verschillende recente toernooiwinnaars plus talrijke voormalige Ryder Cup-spelers en andere opmerkelijke golfers vormen samen een illustere kring van titelkandidaten.

Hole-in-one-auto: Taycan Turbo S
De spelers wachten niet alleen de kans om de beroemde European Open-trofee te winnen die sinds 1978 in de lucht wordt gehouden door golfgrootheden als Bernhard Langer, Sir Nick Faldo of Porsche-merkambassadeur Paul Casey, maar ook de kans om zichzelf de spectaculaire hole veilig te stellen. -in-één prijs. In 2024 worden de profs opnieuw naar de 17e hole gelokt door een voertuig van officiële autopartner Porsche als beloning voor een sensationeel schot over de grote waterhindernis. Wie de Par 3 behaalt, kan zich verheugen op een Porsche Taycan Turbo S in Ice Grey Metallic. De enige speler die ooit een droomschot wist te behalen op de ongeveer 150 meter lange 17e was Marcel Siem in 2017. De jubelende Duitser won zelf een Panamera Turbo Sport Turismo.

Exclusieve ervaringen voor Porsche-klanten
De auto’s die tijdens de toernooiweek op de locatie te zien zijn, zullen ook bijdragen aan de merkervaring van Porsche. Daartoe behoren een 911 S/T in Shore Blue Metallic en een nieuwe Macan 4 in de Provence, de eerste volledig elektrische SUV van Porsche die begin dit jaar zijn wereldpremière vierde. Een Instagram-wall in de directe omgeving van beide modellen geeft bezoekers de kans om persoonlijke herinneringsfoto’s te maken. Porsche zal bovendien een vloot geëlektrificeerde vervangwagens voor spelers en VIP-gasten ter beschikking stellen.

 

Tuin van Porsche-eigenaren

Porsche-klanten zullen ook kunnen genieten van het exclusieve plezier van de Porsche Parking dicht bij de ingang en de Porsche Owners’ Garden. Gelegen direct naast de 17e green, biedt het een adembenemend uitzicht op de golfactie – inclusief de pogingen van de spelers om de felbegeerde hole-in-one-prijs te winnen. Porsche-eigenaren krijgen een van de beperkte plaatsen in een van de tijdslots toegewezen na het tonen van hun autosleutel bij registratie op de Porsche Parking of in de Porsche Eigenaarstuin. Alle gasten die in hun Porsche naar de locatie reizen, hebben een van de kortste wandelingen naar het terrein vanaf de exclusieve parkeerplaatsen op de eerste rij. VIP-gasten zullen de eersteklas sfeer ervaren die wordt gegenereerd door de gastvrijheid met uitstekende culinaire hoogstandjes en een fantastisch uitzicht op de spannende finale op de 18e hole. Ze hebben ook de kans om een proefrit in geselecteerde Porsche-voertuigen te boeken.

Porsche Golf Circle ontmoet elkaar in Hamburg
Tijdens de toernooiweek komt de Porsche Golf Circle Community samen in Hamburg. Van dinsdag tot en met donderdag kunnen Porsche Golf Circle-leden van dichtbij proeven van de professionele omgeving. Hoogtepunt van de dagen met onder meer een bezoek aan de Elbphilharmonie is de deelname aan het Pro-Am toernooi op woensdag 29 mei. Eén dag voordat het DP World Tour-toernooi van start gaat, slaan de deelnemers samen met een professional de afslag op de perfect geprepareerde Nord Course. Op de tee staat ook contentmaker Paul Ripke, die de Porsche Golf Circle zal vergezellen tijdens hun verblijf in Hamburg.

Porsche-golfen
Porsche is sinds 1988 betrokken bij golf via de Porsche Golf Cup. De toernooiserie is een van de meest succesvolle klantevenementen van het bedrijf en is dat nog steeds

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *