Het Porsche 4Kids zomervakantieprogramma dat elk jaar gratis is, is veel meer dan alleen een manier om de tijd door te komen. Het is een reis door de wereld van traditie en innovatie in een inspirerende, bemoedigende omgeving. Voor deze gelegenheid met LEGO® Technic™ als spannende reisgenoot.

Tijdens een speciaal avondevenement delen Lego-ontwerpers, Porsche-ontwikkelaars en een coureur inzichten over hun werk. De lange vakanties zijn een ideale tijd voor nieuwe ontdekkingen en avonturen. Het Porsche Museum bied kinderen met de Porsche 4Kids-zomer al jaren onvergetelijke vakantiebelevenissen als vakantie programma.

Dit jaar wacht er een bijzonder hoogtepunt: Porsche ontmoet Lego. 

Om dit te vieren staat het programma van 30 juli t/m 18 augustus 2024 staat in het teken van de volledig elektrische racewagen. De Lego Technic GT4 e-Performance.“Wij geven de kinderen de kans om zich te verdiepen in de fascinerende wereld van Porsche en Lego. Ze testen als Lego-coureurs de GT4 e-Performance en spelen zelf een actieve rol, zegt Jenny Simchen, verantwoordelijk voor het Porsche 4Kids-programma in het museum.

Voor kinderen vanaf 7 jaar staan ​​er verschillende stations klaar, met de nadruk op de volledig elektrische GT4 e-Performance prototype en zijn Lego-tegenhangers. “De Porsche GT4 e-Performance markeert een ander hoogtepunt van onze langdurige samenwerking met Lego. Hiermee creëren we voor onze jongste fans de combinatie van
baanbrekende technologie en de ervaringsfactor – net als met onze echte modellen”, zegt Deniz Keskin, hoofd van Merkmanagement en management en partnerschappen bij Porsche AG.

Een interessante quiz geeft de jongens en meisjes meer informatie over de grote en kleine raceauto’s. 


Het grote racecircuit nodigt alle liefhebbers uit om het op afstand bestuurbare Lego Technic-model te testen en zichzelf onder te dompelen in de interactieve rijervaring.

Op Lego Speeltafels kunnen ze hun eigen Lego creaties bouwen
creaties.

Ten slotte kunnen de kinderen zich transformeren in Lego-minifiguren aan een fotostation.

Ze worden beloond met een uniek Legosteentje dat alleen verkrijgbaar is in het Porsche Museum – zolang de voorraad strekt.

Deze gratis vakantieactiviteit loopt van 30 juli tot en met 18 augustus 2024 in de tentoonstellingsruimte. Wij raden u aan om u online in te schrijven, ten vroegste drie dagen voor uw bezoek tussen 10.00 en 16.00 uur: via de Porsche Ticketing . Als u zich niet vooraf online  aanmeldt, kunt u uw naam op een lijst in het museum zetten.

Omdat Lego ook bij veel volwassenen jeugdherinneringen oproept, bouwt de Schwabenstein 2×4 e.V. club unieke Lego-modellen voor het Porsche Museum met landschappen die niet voor verkoop zijn
en die tijdens het vakantieprogramma deel zullen uitmaken van de Lego-activiteitenruimte en alleen te zien zijn in het museum.

 


Porsche Lego Special Event op 6 augustus 2024
Alle volwassen Lego-fans moeten het speciale evenement op 6 augustus 2024 zeker noteren. Vanaf 18u30 komen Porsche GT4 e-ontwikkelaar Björn Förster en Lego-ontwerpers Ann Karring en Aurelien Rouffiange.

 In een ontspannen sfeer vertellen de drie experts over hun spannende
jobs en hun samenwerking aan het Lego-model, en zullen ze het resultaat presenteren: de Lego Technic
GT4 e-Performance – inclusief rijdemonstratie op een klein racecircuit in het Porsche Museum.


Het ontwikkelaarstrio wordt vergezeld door coureur Jörg Bergmeister, die zijn ervaringen zal delenvan op het racecircuit. Hij is een van de meest succesvolste sportwagencoureurs ter wereld en een van de
langstzittende Porsche-fabriekschauffeurs. Na het evenement kunnen bezoekers het museum bezoeken en de activiteiten bekijken
buiten de reguliere openingstijden.
Ook de ruime openingstijden van de museumwinkel bieden de mogelijkheid om door het Lego Porsche assortiment te snuffelen
en een ​​souvenir mee naar huis te nemen. Het evenementticket kost 29 euro per persoon en is inclusief parkeerticket in de ondergrondse parkeergarage van het museum. Tickets kunnen nu online worden gekocht via de Porsche Ticketing van het Museum (zie Belevingsprogramma’s).
Tom Targa en Tina Turbo bezoeken eveneens het museum
in de weekends van 3/4 en 10/11 augustus 2024. 


Tussen 10.00 en 16.00 uur lopen er elk uur mascottes door het museum, met veel tijd voor souvenirfoto’s, high fives en allerlei soorten plezier.
Het Porsche Museum is van dinsdag tot en met zondag geopend van 9.00 tot 18.00 uur.

Kinderen tot en met de
14 jaar krijgen gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *