Regels en Voorwaarden Hoe? Wat?

Welkom op het Porscheforum.

Als we met zn allen rekening houden met de regels en verdraagzaam zijn tov elkaar dan kan dit best een leuke Community worden. Heb je ondanks onze inzet toch een opmerking, vraag of voorstel dan kan je hiervoor altijd terecht bij de moderatoren of bij mij.

Hopelijk haal je veel kennis, plezier én vriendschap uit je lidmaatschap van het Porscheforum.

David Claes

Waar Moet Je Rekening Mee Houden?

1.BEGIN MET ALLES EENS RUSTIG TE BEKIJKEN

Je lidmaatschap start eigenlijk met het invullen van je profiel. Mogen we je vragen om je profiel volledig in te vullen, dit mag onder je eigen naam, maar even goed kan je inloggen onder een schuilnaam als je liever anoniem op ons forum vertoeft. We apprecieren het ook dat je een profiel foto plaatst én een coverfoto. Een profielfoto kan bvb je gezicht zijn en de coverfoto een foto van je Porsche(s). Of als je liever anoniem op ons forum zit, dan kan je bvb Porsche gerelateerde foto's plaatsen om je anonimiteit te waarborgen.

Wanneer je op ontdekking gaat op ons Porsche platform, kijk dan eerst eens rustig rond zodat je een idee kan vormen hoe Porscheforum.be werkt voor je in het wilde weg begint te posten. Denk er aan dat je posts gemodereerd worden door de moderatoren, dit gebeurd manueel en aangezien we niet 24u per dag op het forum aanwezig zijn kan hier soms wat tijd over gaan.
Mocht je bericht verwijderd zijn of heb je nog andere vragen ? Richt je dan tot de moderatoren die je in de ledenlijst kan terug vinden door het zoeken op lidtype 'Moderator' of per mail via moderator@porscheforum.be .

2. EEN NIEUWE TOPIC POSTEN

Voor je een nieuwe topic opent; kijk je best eerst even rond of het onderwerp nog niet behandeld werd in een andere topic. Dubbele topics maken het Porscheforum alleen maar onoverzichtelijker. De ZOEKEN functie kan hierbij een handige tool zijn.
Let er wel op dat je de zoekfunctie gebruikt wanneer je in de forum pagina zit.
Plaats je een topic, maak hem dan overzichtelijk en leg voldoende uit waarover je het hebt. Vooral in topics mbt technische vragen is dit aangewezen. Gebruik hierbij geen dialect en verhoog de leesbaarheid door gebruik van leestekens.

3.REPLYEN OP EEN TOPIC

Probeer je reply zinvol en ontopic te houden; persoonlijke boodschappen daar heeft niemand iets aan, gebruik daarvoor de berichten functie in dit forum (bij je profiel) of e-mail.
Post met tact, respect en waardering. Gebruik bij het quoten van een message alleen het relevante gedeelte waarop jij ingaat.

Wijzig geen verwoordingen van een vorig poster, maar wis wat niet van toepassing is.

4.WAT ZIEN WE LIEVER NIET

* Offtopic geleuter * Schelden, racisme, seksisme en zinloze praat zijn uit den boze. * Persoonlijke aanvallen * Pornografisch materiaal * Backdoorlinking en links naar site's met illegale software * Ongeoorloofde niet aangevraagde Reclame of banners, zelfs in je onderschrift. Wil je toch adverteren? contacteer dan de Admin * Iets vergeten in je reply? Post geen 2x na elkaar. Gebruik dan de EDIT knop om je post aan te passen

5. KOPEN EN VERKOPEN

Verkoop je of zoek je iets gelijkaardigs dan iemand anders, start dan een eigen topic en prijs je eigen waar NIET aan in andermans topic.

6. RECHTEN

Foto's of video's die je op Porscheforum plaatst worden veronderstelt je eigen beelden te zijn waarvoor je Porscheforum het gebruiksrecht verleend om deze beelden te gerbuiken in het kader van de Porscheforum community.

Wanneer je beelden van derden plaatst, upload deelt of verspreid via het forum gaan we er van uit dat je aan bronvermelding doet of rechthebbende bent. De verantwoordelijkheid van het beeldgebruik ligt op Porscheforum.be bij de plaatser, Porscheforum.be wijst elke aansprakelijkheid hieromtrent van de hand.

Jij als plaatser/poster/verdeler blijft aansprakelijk voor het gebruiksrecht van andermans beeld of tekstmateriaal waar auteurs of artistiek recht op van toepassing is. Het Porscheforum kan hiervoor dus NIET aansprakelijk gesteld worden.

Door het plaatsen van een post verleen je www.porschefrum.be ook uitdrukkelijk het gebruiksrecht van de door jou geplaatste, gedeelde, geposte content.

7. BAN/LOCK AANVRAAG

Vind je een topic/post/poster ongepast, dan kan je dit melden aan de mods/admins en deze zullen het nodige doen.

8. VERANTWOORDELIJKHEID

Onthoud steeds dat je zelf verantwoordelijk bent voor wat jij op het Porscheforum plaatst.

www.porscheforum.be kan op geen enkele manier verantwoordelijk gesteld worden voor jouw posts. Indien je een probleem hebt dien je je steeds tot de moderators of beheerder te wenden. Indien je je account wil laten deactiveren of ontbinden besef dan dat al je posts zichtbaar zullen blijven, anders gaat het forum een gatenkaas worden en kan niemand de discussies nog volgen. Je profiel met persoonlijke gegevens zoals profielfoto, emailadres, url enz kunnen wel verwijderd worden. Enkel je nickname blijft dan naast je berichten staan

9. RECLAME

Om de investering van onze sponsors ten volle te laten renderen staan we op Porscheforum.be geen reclame toe aan bedrijven/personen die het forum niet sponsoren.

In een signature, avatar of posting mag geen reclame gemaakt worden voor personen/bedrijven die geen sponsor zijn van Porscheforum Belgie. Dit is een forum dus uiteraard mogen er ervaringen en namen uitgewisseld worden, links of adressen kan je echter beter per PM versturen of deze worden verwijderd. Ben je zelf handelaar, organisator of verkoper dan plaats je géén link naar je site in je handtekening de link naar je site mag in je profiel onder de www button ingevoerd worden. Heb je zelf interesse om het forum te sponsoren of een banner te plaatsen contacteer dan de admin via privé bericht. Reclame in al zijn vormen, zij het van sponsors of niet, die de integriteit en het imago van Porscheforum.be schade kunnen berokkenen zullen ten allen tijde en zonder vergoeding van reeds betaalde sommen verwijderd en geweerd worden. Verkochte reclameruimte of sponsoring is niet overdraagbaar tussen vennootschappen of rechtspersonen en is slechts geldig van factuurdatum tot einde duurtijd van de overeenkomst. Bij eventuele geschillen is enkel de rechtbank van Zoutleeuw bevoegd.

10. DISCLAIMER

Door het bezoeken en gebruiken van www.porscheforum.be (in wat volgt wordt hiernaar verwezen als het gaat over "wij", "ons", "onze", "www.porscheforum.be" of "https://www.porscheforum.be"), ga je automatisch akkoord met de volgende en bovenstaande voorwaarden.

We behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen je daar -waar mogelijk- van op de hoogte houden. Het is echter aan te bevelen om regelmatig zelf de voorwaarden te controleren op wijzigingen. Als je niet akkoord gaat met één van de boven of onderstaande voorwaarden of wijzigingen, kan je best je bezoek afronden en het porscheforum niet langer bezoeken/gebruiken. Als je wel gebruik blijft maken van "www.porscheforum.be", ga je automatisch akkoord met de wijzigingen. Indien het gedrag van u als bezoeker niet te tolereren is kan dit leiden tot een onmiddellijke permanente uitsluiting en waarschuwen we, als we dit nodig vinden, je internetprovider. Je IP-adres wordt bij registratie en iedere post opgeslagen, waardoor we het volgen van de voorwaarden kunnen afdwingen. Je gaat ook akkoord met het feit dat "www.porscheforum.be" het recht heeft om op ieder moment een onderwerp te verwijderen, verplaatsen of sluiten. Als gebruiker sta je ook toe dat jouw opgegeven informatie in onze database wordt opgeslagen. Deze informatie wordt nooit zonder jouw toestemming aan derden doorgegeven, tenzij een rechter hierom vraagt. Deze gegevens zullen ook niet verkocht worden aan derden noch doorgespeeld aan onze adverteerders of andere partners. "www.porscheforum.be", kan niet verantwoordelijk gesteld worden als je gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.